Omgeving

De omgeving van Vakantiewoning Eijsden heeft voor elk wat wils. Hieronder een greep uit de vele mogelijkheden.
Informeer gerust naar leuke wandel- en/of fietsroutes!
omgeving eijsden beemden

Wandel- & fietsgebied

NATUURGEBIED EIJSDER BEEMDEN

1,5 km afstand

Groot rivieroever reservaat langs de Maas. Een 63 hectare groot natuurgebied dat voornamelijk bestaat uit grasweides, grindgaten, hoogstamboomgaard en wilgenbroek. Net noord van het gebied ligt de Pietersplas, de grootste grindplas in Zuid-Limburg.

sintservaasbrug Maastricht

Stad

MAASTRICHT

7 km afstand

Een gezellige en veelzijdige stad boordevol geschiedenis, cultuur, mode en Bourgondische plezier. Als een van de oudste steden van Nederland een ‘must’ om te bezoeken.

omgeving eijsden kasteel eijsden

Bezienswaardigheid

KASTEEL EIJSDEN

3,5 km afstand

Het kasteel is samen met verschillende facetten van het terrein ieder een rijksmonument en behoort tot de Top 100 der Nederlandse UNESCO-monumenten.

voet- en fietsveer lanaye eijsden

Bezienswaardigheid

EIJSDEN

0 km afstand

Een beschermd dorpsgezicht dat zeker het bezoeken waard is! Met gezellige aan het water gelegen terrassen en vele restaurants is er volop keus voor een leuke tijd.

Daarnaast tref je er ook het voet- en fiets veerpont dat tussen Eijsden en Lanaye (België) voert.

Netherlands American Cemetery and Memorial Eijsden

Bezienswaardigheid

AMERICAN CEMETERY AND MEMORIAL

10,4 km afstand

De Amerikaanse Begraafplaats Margraten, is een Amerikaanse militaire begraafplaats en monument ter nagedachtenis aan de overleden Amerikaanse soldaten ten tijde van de strijd in Zuid-Limburg, het Ardennenoffensief en in het Roergebied, gedurende de Tweede Wereldoorlog.

omgeving eijsden fun valley-maastricht

Activiteit

FUN VALLEY MAASTRICHT

1,5 km afstand

Een recreatiepark met diverse mogelijkheden. Zin in een van de vele groepsactiviteiten zoals Paintball, Lasertag, Escaperoom? Of speciaal voor de 18+ groep lekker loungen in de Cuba Beachbar.
Ben je met een gezin? Ook leuk! De Kids Valley biedt alles wat je maar wensen kan met o.a. zijn grote binnen- en buitenspeeltuin, klimbos etc.

logo Vakantiewoning Eijsden

Dorpsstraat 11
6245 LG Eijsden